Εκλογές 2023 – Μαρία Φραγκή: Περιοδεία στη Μάνη

Δείτε εικόνες

Χθες η Μαρία στο οδοιπορικό της έκανε κάτι που λίγοι υποψήφιοι έχουν καταφέρει από τα γαλανά νερά του πεντάμορφου λιμανιού του Γυθείου και τους συγχωριανούς του άνδρα της ανέβηκε στα ηρωικά χωριά των συνόρων της Μάνης μας. Πέρασε εκεί που οι πρόγονοι μας Μανιάτες σταμάτησαν τις ορδές του Ιμπραήμ , τις νίκησαν με ηρωισμό και αίμα.
Περνώντας τον Πλάτανο, τα Κονάκια ,τον Καρβελά, τη Μυρσίνη τον Πολυάραβο , το Σιδηρόκαστρο και ξανα-ξεκινώντας από τον κάμπο των Αιγιών και ανεβαίνοντας στις μαγικές κορυφές του Ταΰγετου πέρασε από το Αρχοντικό, τα Κόκκινα Λουριά τον Άγιο Νικόλαο, το Σελεγούδι και φτάνοντας στο χωριό του ηρωικού Παναγιώταρου στην Καστάνια.


Τα συναισθήματα απερίγραπτα, οι εικόνες μοναδικές , μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και στην ψυχή ατενίζοντας τους ηρωικούς αυτούς τόπους, κατεστραμμένους και καμένους. Έδωσε όρκο τιμής και την τελευταία σταγόνα της δύναμης της να προσφέρει , να αγωνιστεί για την αναγέννηση του τόπου. Είναι σίγουρη ότι την πίστεψαν, ότι ένιωσαν και κατάλαβαν την ειλικρίνεια της για ότι τους υποσχέθηκε . Πιστεύει ότι θα τη βοηθήσουν να πετύχει τον στόχο της την εκλογή της στη βουλή για να πραγματοποιήσει τις ελπίδες και τα όνειρα που έχουν κοινά για τον τόπο μας.
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΣΤΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΜΑΝΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-5-23

Το Σάββατο 13 Μαϊου η Μαρία-Φραγκή – Χαντζάκου θα επισκεφθεί τη Σκάλα, τη Γλυκόβρυση και τον Βλαχιώτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-5-23
Την Κυριακή 14 Μαΐου η Μαρία-Φραγκή Χαντζάκου τον Βασσαρά, τα Βρέσθενα, την Βαμαβακού, τη Βαρβίτσα και τις Καρυές.