Εκλογές 2023 – Μαρία Φραγκή: Έφτασε και εκεί!

Φτάνοντας κοντά στο τέλος του προεκλογικού αγώνα η Μαρία ζητά τη στήριξη με την ψήφο σας!

Αντίκρισε τον πολυτραγουδισμένο Κάβο Μαλιά. Ξεκίνησε από τα γαλανά νερά της Πλύτρας , στη Δαιμονιά, στον Αρχάγγελο, στην Παντάνασσα, στην Ελίκα στους Αγίους Αποστόλους, στον Άγιο Γεώργιο, στη Νεάπολη στον Άγιο Νικόλαο, στα Βελανίδια, στο Λάχι, στο Μεσοχώρι, στον Κάμπο…
Εκεί είδε μια αγροτική περιοχή της Νότιας Λακωνίας ζωντανή και παραγωγική. Οι παραγωγοί των κρεμμυδιών, του λαδιού, των ελιών της πατάτας , ανέλυσαν, εξήγησαν και ζήτησαν από τη Μαρία ουσιαστική και γρήγορη υποστήριξη.


Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστηρίξει τους αγρότες της περιοχής με αποτέλεσμα να κρατήσει νέους κοντά στην πρωτογενή παραγωγή. Είδε όμως και τους ναυτικούς μας (συνταξιούχους και εν ενεργεία ) και άκουσε και αυτούς.
Τέλος ένα σημαντικό κεφάλαιο που υποστηρίζει και στο οποίο πιστεύει η Νέα Δημοκρατία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό ήταν και αυτό ένα από τα θέματα που υποστηρίχτηκαν αρκετά, αλλά δεν φτάνουν γιατί χρειάζεται τουρισμό όχι τριών μηνών, αλλά δέκα! Η υπόσχεση της Μαρίας από καρδιάς, συνεπής και σίγουρη, θα υπάρξει πετυχαίνοντας με τη βοήθεια τους, την είσοδο της, στη βουλή.
Γι αυτό λοιπόν φτάνοντας κοντά στο τέλος του προεκλογικού αγώνα η Μαρία ζητά τη στήριξη με την ψήφο σας!


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΗ – ΧΑΝΤΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ!