Εκλογές 2023: Επίσκεψη Μαρίας Φραγκή σε Κροκεές, Λάγιο και Στεφανιά (Δείτε εικόνες)

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών της περιοδείας της

Χθες η Μαρία βρέθηκε σε ένα χωριό ιδιαίτερο που εκτός από το λάδι του , τα κτηνοτροφικά του προϊόντα είναι φημισμένο από την αρχαία Ελλάδα και για το μοναδικό κρασί. Έτσι ενημερώθηκε για ένα ακόμα προϊόν της μοναδικής λακωνικής γης.

Κάθε μέρα στην περιοδεία της βρίσκεται μπροστά από μια καινούρια έκπληξη και γνώση. Ενημερώνεται για όλα όσα απασχολούν τους Λάκωνες αγρότες το πείσμα και το όραμα της για να δώσει λύσεις συνέχεια μεγαλώνει έτσι μετά το Δαφνί συνέχισε στις Κροκεές στο Λάγιο και στη Στεφανιά και εκεί είδε τη νέα πρόκληση για τους αγρότες αντικρίζοντας τον κάμπο της Σκάλας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗ 9-5-23
Την Τρίτη 9 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου θα επισκεφθεί τη Σκάλα, τον Λεήμονα και τις Γούβες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-5-23
Την Τετάρτη 10 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου θα επισκεφθεί την Απιδιά, τον Άγιο Δημήτριο και τα Νιάτα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 11-5-23
Την Πέμπτη 11 Μαϊου η Μαρία Φραγκή Χαντζάκου θα επισκεφθεί τους Γοράνους τη Βασιλική, την Άρνα, τη Μελιτίνη, τη Λεμονιά και την Πετρίνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-5-23
Την Παρασκευή 12 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Γύθειο τον Πλάτανο το Σιδηρόκαστρο, τον Καρβελά, τη Μυρσίνη, τα Κονάκια, το Αρχοντικό, τη Μέλισσα, τα Κόκκινα Λουριά, το Σελεγούδι την Καστάνια και τον Άγιο Νικόλαο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-5-23
Το Σάββατο 13 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Έλος το Αστέρι τη Γλυκόβρυση, τον Άγιο Ιωάννη Γλυκόβρυσης και τον Βλαχιώτη.