Εκδήλωση στους Μολάους για τους ευεργέτες της πόλης {ΦΩΤΟ}

Υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Ιουν. 2018, εκδήλωση – αφιερωμένη στους ευεργέτες και δωρητές της πόλης.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται στους Μολάους εκδήλωση για όλους τους ευεργέτες και ήταν μια συγκινητική συγκυρία η πραγματοποίησή της στην αίθουσα θεάτρου «Χρήστος Καρυτσιώτης», που έχει κατασκευαστεί μετά από δωρεά στη μνήμη του.
Συγκινητική ήταν επίσης η παρουσία πολλών συγ-γενών των δωρητών, που είχαν προσκληθεί από τη Δημοτική Κοινότητα.

Κεντρικός ομιλητής και εμπνευστής αυτού του «κοινωνικού μνημοσύνου» ήταν ο εκπ/κός Κώστας Πραχάλης, με θέμα «Γνωστοί και άγνωστοι ευεργέτες και δωρητές των Μολάων», τους οποίους και παρουσίασε με προβολή σπάνιου φωτογραφικού υλικού.
Μίλησαν επίσης με τη σειρά : ο πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας κ. Θύμιος Κοντοσταθάκος
ο αρχιερατικός επίτροπος αρχιμ. Γεράσιμος Πετρολέκας, ως εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μον/σίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο Δήμαρχος του Δήμου Μον/σίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και :
O βουλευτής Θανάσης Δαβάκης, η περιφ. σύμβουλος Μαντώ Μπελεγρή, η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Εύα Κοντοσταθάκου, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σπύρος Αβδούλος, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Μαυρομιχάλης και Γιώργος Βουνελάκης, η επί των πολιτιστικών του Δήμου Παναγιώτα Αλειφέρη, ιερείς της περιοχής των Μολάων και κόσμος από τις κοινότητες του Δήμου Μον/σίας.

Συνεργάστηκαν :
στην παρουσίαση της εκδήλωσης : η Όλγα Ντανάκα
στην προβολή του φωτ. υλικού : η Μπέττυ Κολλιάκου