Έκανε το χρέος του | Λακωνικός – Άτλας: 79 – 63

Συνεχίζει να κάνει το χρέος του ο Λακωνικός, ο οποίος -ύστερα από τη μεγάλη νίκη επί της Καλαμάτας στην έδρα της μεσσηνιακής ομάδας- υπέταξε και τον Ατλαντα με 79-63, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπάρτης. Οι μπλε επέδειξαν πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σχεδόν όλοι παίκτες σκόραραν, με τον coach, Θανάση Σκιαδά, να χρησιμοποιεί και παίκτες από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Πλέον απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν και ο Λακωνικός, εκτός της νίκης που πρέπει να πετύχει επί της Θουρίας, αναμένει τα αποτελέσματα των αγώνων Απόλλων Τρίπολης – Πελασγός, Σπαρτιατικός – ΑΕΣ, Πελασγός – Μεσσήνη, για να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει για είσοδο στην τετράδα, δεδομένου ότι στην ισοβαθμία υπολείπεται των δύο συνδιεκδικητών της 4ης θέσης.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, η ΑΕΣ ηττήθηκε από τον Πολύβιο και υποβιβάστηκε στη Β΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ενώ οι Δρομείς επιβλήθηκαν του Σπαρτιατικού. Να τονιστεί ότι μία ακόμη λακωνική ομάδα, αυτή του Κάστρου Μονεμβασιάς, ανέβηκε στην Α΄Κατηγορία.

Δεκάλεπτα | 22-16 | 10-20 | 16-09 | 31-18

Λακωνικός (Σκιαδάς): Μανδρος 3(1), Κωνσταντίνου 11(3), Νίκιας 8, Θεοδωροπουλος 2, Σφυρής 3(1), Κατσαρης 13(2), Ξανθακος 3, Χρόνης, Μπαχα 8, Λεφακινης 14(2), Κουτρακος 2, Κοκκολης 10(2)