Έγκλημα-Γυναικοκτονία στο Βλαχιώτη Λακωνίας: 40χρονος σκότωσε τη σύζυγό του

Σοκ από μια νέα γυναικοκτονία που συνέβη στη Λακωνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, ένας 40χρονος Αλβανικής καταγωγής, φέρεται ότι έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής,  στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του FLY, ο δράστης κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε την 36χρονη γυναίκα του, πνίγοντάς την μετά από έντονη λογομαχία.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 40χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δράστης, είχαν κάποιον διαπληκτισμό και εκείνη του είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Εκεί θόλωσε και την έπνιξε. Στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία φέρεται να είπε:

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου.»

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο ίδιος μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του είπε:

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα. Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα.»

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.
Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.