Έγκλημα στην Καβάλα: Άντρας σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε

Το έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί στο χωριό Λεκάνη μέσα στη στάνη του 54χρονου καθώς ήταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Καβάλα για την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 31χρονης μητέρας και του 10 μηνών βρέφους της από τον εν διαστάσει σύντροφο της 56 ετών , ο οποίος μετά το φονικό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Άγνωστο ακόμη παραμένει πως βρέθηκε στην στάνη του 54χρονου η 31χρονη και το μωρό καθώς το ζευγάρι – το οποίο δεν ήταν παντρεμένο- βρισκόταν σε διάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ήταν κτηνοτρόφος και να σκότωσε γυναίκα και παιδί με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε διάσταση και ήταν σε διαφωνία σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σήμερα το πρωί, ο άντρας πήγε από το σπίτι, πήρε μαζί τη γυναίκα και το παιδί του και τους οδήγησε στο κτήμα του όπου τους πυροβόλησε.

Ο άντρας ήταν Ελληνας, ενώ η γυναίκα γερμανικής καταγωγής.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ενώ ο δολοφόνος και κατόπιν αυτόχειρας κατείχε νόμιμα την κυνηγετική καραμπίνα που σκόρπισε τον θάνατο.