Εγκαινιάστηκε η πράσινη Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Αρκαδία

ΠΕΣΠ: «Ακόμα πιο Δυνατή και Οικονομικά Υγιής θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης και επίσημων έγιναν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου τα εγκαίνια και η παρουσίαση της Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να γίνεται πλέον εθνικός πρωταθλητής στη διαχείριση απορριμμάτων, διαθέτοντας τις 3 πιο σύγχρονες μονάδες διαχείρισης αποβλήτων της Ευρώπης.

ΠΕΣΠ: «Ακόμα πιο δυνατή και οικονομικά υγιής θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου». Φανερά ικανοποιημένοι, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, οι Αντιπρόεδροι του ΠΕΣΠ και Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας κ.κ. Φώτης Δαμούλος, Γιάννης Παναρίτης και Ευάγγελος Ξυγκώρος αντίστοιχα και ο νεοκλεγής Περιφερειακός Σύμβουλος και Ά’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Σωτήρης Μουρίκης έκαναν λόγο για τα οφέλη των μονάδων στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες καθώς τους απαλλάσσει από την περιβαλλοντική επιβάρυνση και τα πρόστιμα προς την ΕΕ και επεσήμαναν το θετικό αντίκτυπο που θα έχει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού.

Δεν παρέλειψαν να συγχαρούν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την επίλυση αυτού του χρόνιου ζητήματος που κατάφερε να αλλάξει σελίδα στη διαχείριση αποβλήτων.