Δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ευπαθείς οικογένειες

Σημαντική δωρεά από το Σύλλογο Παραγωγών – πολιτών Νομού Λακωνίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σπάρτης

Ο Σύλλογος Παραγωγών – πολιτών Νομού Λακωνίας μαναβικής της πόλης  μας προσέφεραν σημαντική ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σπάρτης. Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Αντιδήμαρχος  Τουρισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου  για την παροχή προϊόντων όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μέλι και ελιές, τα οποία έφθασαν σε συνανθρώπους μας  που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν από τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού δίνοντας προτεραιότητα σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά και σε μονογονεϊκές οικογένειες, ενώ μέρος αυτών παραχωρήθηκε στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, προκειμένου να στηριχθεί το πρόγραμμα  ημερήσιας σίτισης.

Η πρωτοβουλία του Κοινωνικού Παντοπωλείου σχετικά με τη διανομή τροφίμων σε συνανθρώπους μας συνεχίζεται  καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού προκειμένου να συμβάλλει στην ανακούφιση οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με χαρά βλέπουμε ότι οι επιχειρήσεις και οι σύλλογοι της πόλης μας  στηρίζουν τη δομή με δωρεές και για αυτό και πάλι τους ευχαριστούμε θερμά.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ –ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ