Ξεκίνησε το δρομολόγιο Πελοπόννησος – Θεσσαλονίκη

Σε κοινή δήλωση τους προς το επιβατικό κοινό μέσω των ηλεκτρονικών & έντυπων ΜΜΕ προχώρησαν οι Πρόεδροι της Σύμπραξης – Συνεργασίας των ΚΤΕΛ Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ευκαιρία της έναρξης (από 11 Φεβρουαρίου 2019) της καθημερινής δρομολογιακής γραμμής προς και από Πελοπόννησο – Θεσσαλονίκη.

Το δημιούργημα αυτού του επιτεύγματος προέρχεται από τις συνεχείς πρόσφατες από κοινού συσκέψεις των Προέδρων για μια πιο ευέλικτη καθημερινή δρομολογιακή εξυπηρέτηση των επιβατών.

Η κοινή δήλωση έχει ως εξής:

Κύριες και κύριοι
Σήμερα κάτι καινούργιο γεννιέται στα συγκοινωνιακά δρώμενα της περιοχής Πελοποννήσου. Τα ΚΤΕΛ των περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας αθροίσανε δυνάμεις για την δημιουργία μιας καθημερινής γραμμής με στόχευση την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας προς και από Θεσσαλονίκη, καθώς και άλλους ενδιάμεσους σταθμούς όπως εκείνων της Λαμίας, Λάρισας, Κατερίνης, κ.α.
Μ’ αυτό το καινοτόμο δημιούργημα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης οι επιβάτες της Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας συνταξιδεύουν πλέον άνετα από την περιοχή τους και μαζί για από και προς Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε όλοι οι επιβάτες μας να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθειά μας που στοχεύει την δική σας άνετη, γρήγορη, οικονομικότερη και καλύτερη συγκοινωνιακή σας εξυπηρέτηση.
Εμείς σήμερα προσπαθούμε!!!! Εσείς με την συμμετοχή σας θα μας κρίνετε.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας

Οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ

Αργολίδας  

Αργύρης Μαρούσης

Αρκαδίας

Νίκος Κουτσόγιωργας

Κορινθίας

Παναγιώτης Μάρκελλος

Λακωνίας

Δαμιανός Σταθάκος