Δίχως τέλος οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πελοπόννησο

Δείτε τι έγινε σε Μεσσηνία, Αργολίδα και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (16.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 30χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, κατά το χρονικό διάστημα από 9-11/6/2023 είχε διαπράξει ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών, όπου είχε αφαιρέσει τσάντες οι οποίες περιείχαν, μεταξύ άλλων, είδη ένδυσης, χρήματα και κινητό τηλέφωνο.
Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (16.6.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αργολίδας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (16.6.2023) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (16.6.2023) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 38χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (16.6.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -84- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (16.6.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 52χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε -30- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (16.6.2023) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύ18χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.