Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Κάνναβη, όπλα και κλοπές

Συνελήφθη, σήμερα (19.7.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- τσιγαριλίκια και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -14- γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες (18.7.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθησαν, χθες (18.7.2023) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί o 22χρονος προσπάθησε να προμηθεύσει τον 25χρονο, ο οποίος κρατούταν στα κρατητήρια του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου, με μικροποσότητα κάνναβης, που είχε αποκρύψει επιμελώς σε εσωτερικό κινητού τηλεφώνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, προχθές (17.7.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 41 και 45 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από οικία, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (μετρητή) μαζί με καλώδιο χαλκού, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 11.7.2023 έως και την 12.7.2023, είχαν διαπράξει ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών σε οικία, όπου αφαίρεσαν ηλεκτρική συσκευή, σε πηγάδι υδροδότησης, όπου αφαίρεσαν -8- ορειχάλκινες βάσεις, καθώς και σε σουπερμάρκετ, όπου αφαίρεσαν -3- φιάλες αλκοολούχων ποτών.  Τέλος, κατασχέθηκαν όχημα και διαρρηκτικά εργαλεία, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (18.7.2023) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.