Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Στο κόκκινο η παραβατικότητα

Συνελήφθη, χθες (4.10.2023) το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 45χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες (4.10.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -3- 18χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν -1- σιδερογροθιά και -2- σουγιάδες, με μήκος λάμας -7- και -4- εκατοστά, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες (4.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (4.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -1- ναρκωτικό δισκίο, καθώς και -4- τμήματα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (5.10.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.