Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Αργολίδα

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- σουγιάδες, με μήκη λάμας -6- και -7- εκατοστά, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Εδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για κλοπή.