Δίχως τέλος οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ηλεία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 19,9 γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ‘Ηλιδας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, με ύψος περίπου δυο μέτρων.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη πρόεκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης είκοσι ημερών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Ροβιάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ‘Ηλιδας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Λευκοχώρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 3,1 γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.