Δύο κρουαζιερόπλοια στο Ναύπλιο

Εκατοντάδες οι επισκέπτες στην Αργολίδα

Αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου φιλοξενείται σήμερα, το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Infinity» της Celebrity Cruises με σημαία Μάλτας, ταξιδεύοντας με περισσότερους από 1.600 επιβάτες.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2024 έως τα τέλη Οκτωβρίου το Celebrity Infinity, κατηγορίας Millennium , θα αναχωρεί και θα επιστρέφει στον Πειραιά πραγματοποιώντας ποικίλα δρομολόγια 7 έως 11 νυκτών σε Ελληνικούς προορισμούς όπως την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, το Ναύπλιο, τη Μύκονο ή την Σαντορίνη, στην Κωνσταντινούπολη και στο Κουσάντασι της Τουρκίας και στην Λεμεσό της Κύπρου.

Επιλέγοντας ως λιμάνι βάσης του Celebrity Infinity τον Πειραιά, η Celebrity Cruises αποδεικνύει ότι επενδύει στην Ελλάδα και κάνει πιο εύκολη και πιο προσιτή στον Έλληνα ταξιδιώτη την εμπειρία της απαράμιλλης και πολυβραβευμένης φιλοξενίας της σε συνδυασμό με τους καταπληκτικούς προορισμούς που επισκέπτεται το πλοίο.

Το Celebrity Infinity διαθέτει 11 καταστρώματα, έχει μήκος 294 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2,170 επιβάτες. Τον Ιανουάριο 2024 το πλοίο ανακαινίστηκε στα ναυπηγεία της Μασσαλίας και οι δύο κυριότερες αλλαγές περιλαμβάνουν την δημιουργία του The Retreat Lounge που απευθύνεται στους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες και την μετατροπή των Family Suites σε Sunset Suites.

Επίσης το τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Star με σημαία Μπαχάμες βρίσκεται και αυτό αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.

Το πολυτελές ιστιοφόρα πραγματοποιεί κρουαζιέρες από Πειραιά προς Κωνσταντινούπολη και στο Αιγαίο.

Το πλοίο εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά κατοίκους και τουρίστες με το μέγεθος και την επιβλητικότητα του.

Το τεράστιο ιστιοφόρο ναυπηγήθηκε το 1986 διαθέτει 4 καταστρώματα με συνολικό εμβαδόν εξωτερικών χώρων που αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 επιβάτες.

argolikeseidhseis.gr