Δημοτικό σχολείο Μαγούλας: Η Μαγούλα καμαρώνει τα παιδιά της!

«Η ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ»
Ελάτε να χαρούμε με τις δραστηριότητες, που ετοίμασαν οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας , στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018-19, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους.
Τρίτη 11 Ιουνίου 2019: Μέσα από βιωματικές δράσεις οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Γεώργιο Καλομοίρη, θα ασχοληθούν με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ και την κατασκευή ενός ηλιακού αυτοκινήτου. (ώρα: 10:00 π.μ.)

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019: Οι μαθητές /τριες της Β ΄τάξης, με την εκπαιδευτικό τους κ. Παναγιώτα Τσουρούνη, θα παρουσιάσουν δραματοποιημένους μύθους του Αισώπου και στη συνέχεια, ο κ. Γεώργιος Τράπαλης ,εκπαιδευτικός της Μουσικής του σχολείου μας με μαθητές/τριες όλων των τάξεων, θα μας διασκεδάσουν με καλοκαιρινά τραγούδια. (ώρα: 10:00 π.μ.)

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Ένα επίκαιρο θέμα, το οποίο θα μας παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, με τον εκπαιδευτικό της Πληροφορικής κ. Δημήτρη Βύρη. (ώρα: 8:30 π.μ.)
«Οδύσσεια του Ομήρου». Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες. Ένα ταξίδι, που με τη βοήθεια της φαντασίας των μαθητών/τριών της Α΄ και Δ΄ τάξης, και της εκπαιδευτικού της Θεατρικής Αγωγής, κ. Κατερίνας Διακουμάκου, θα ζήσουμε στη θεατρική σκηνή του σχολείου μας.(ώρα: 10:45 π.μ.).
Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση με φιγούρες του Θεάτρου Σκιών, που έφτιαξε το πρώτο τμήμα του Ολοήμερου (Α΄, Β΄, Γ΄) , με την κ. Διακουμάκου και εικαστική δημιουργία μαθητών/τριων , με πρωτοβουλία και έμπνευση του εκπαιδευτικού των Εικαστικών κ. Γεωργίου-Παναγιώτη Παπαδημητρίου.
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019: Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας θα αποχαιρετίσουμε την ΣΤ΄ τάξη. (ώρα: 8:30 π.μ.).
Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία, την ηθική και υλική συμβολή τους /τις εκπαιδευτικούς: Λεκάκης, ,κ. Γεωργακοπούλου, κ. Νικολέτου, κ. Σταυριανού, κ. Ανεμοδουριώτης, κ. Παππάς, κ. Δαμιανού, κ. Κοντοράβδη, κ. Καπανταϊδάκη, κ. Σαρακίνη, κ. Τσουρούνη, κ. Παπαδημητρίου, κ. Τράπαλη, Κ. Διακουμάκου, κ. Βύρη, κ. Καλομοίρη και όλους όσους συνέβαλαν στη εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.
Καλό Καλοκαίρι!
Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ