Δημιουργία ΚΔΑΠ στο Δήμο Τρίπολης

Νέα δυναμική προσπάθεια

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές, πολιτιστικές, όπως Ρομποτική,  Ρητορική, θεατρικό παιχνίδι, δράσεις για το περιβάλλον – Ανακύκλωση, δράσεις για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη σωστή χρήση τους  σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας.

O Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο υλοποίησης νέων δράσεων του ΕΣΠΑ  2014-2020, ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια με τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα  «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ», ιδρύοντας για πρώτη φορά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  αθλητικών και  πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στόχος μας είναι  όλα τα παιδιά του Δήμου μας να μπορούν ΔΩΡΕΑΝ  να συμμετέχουν σε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που γίνονται στα σχολεία μας, όπως  Ρομποτική, Ρητορική, Πειράματα Φυσικής, Ανακύκλωση και Περιβάλλον, πολεμικές τέχνες ,θεατρικό παιχνίδι κλπ

Αγαπητοί γονείς,

Ξεκινάμε  ενημέρωση  για το Πρόγραμμα

Θέλουμε  να εξασφαλίσουμε στους  γονείς,  τη δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο,  θα απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ .

Η Νέα Δημοτική Αρχή παρακολουθώντας  τις ανάγκες των καιρών και  θέλοντας να ανταποκριθεί  περισσότερο στις απαιτήσεις των παιδιών και των οικογενειών τους,  αποφάσισε για πρώτη φορά να λειτουργήσει ΚΔΑΠ στα σχολεία της περιοχής μας παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στα παιδιά μας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από   εξειδικευμένους συνεργάτες

θέλουμε και επιδιώκουμε να υπάρξει  η μεγαλύτερη συμμετοχή

Για αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής, μέχρι και τις 25/5/2020 ( Προσοχή : Τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια, στην Αίτηση και  θα πρέπει όλοι να την  Αποστείλετε με  mail  στο : kdap@tripolis.gr  ή να την καταθέσετε στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου. Την Αίτηση και αναλυτικό ενημερωτικό υλικό για το πρόγραμμα θα μπορείτε να βρείτε και  στο link………

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεσθε  στα τηλέφωνα του Δήμου  2713-600480,489 κ. Γιαννακοπούλου Αργυρώ και κ. Χιώτη Ελένη  και στο κινητό 6943059895 κ. Β. Χαριτωμενίδη.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από την Διεύθυνσης Παιδείας , με αποκλειστικό σκοπό την συμμετοχή μας στο ως άνω Πρόγραμμα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Με εκτίμηση

Ο  Αντιδήμαρχος Τρίπολης

Μακαρούνης  Δημήτριος