Δηλώσεις Πιερρακέα στον FLY για την ανεξαρτητοποίησή του

Προσέβαλαν το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια δήλωσε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY ο ανεξάρτητος πλέον από την παράταξη του κυρίου Ανδρεάκου, κος Πιερρακέας, ο οποίος σχολίασε όσα έγιναν εις βάρος του νέου Μητροπολίτη Μάνης. Μάλιστα, τόνισε πως θεώρησε υποχρέωσή του να ζητήσει συγγνώμη από το Χρυσόστομο.

Με την παρούσα δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από μέλος του δημοτικού συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ του δημάρχου κυρίου Πέτρου Ανδρεάκου.

Την απόφαση αυτή έλαβα κατόπιν ωρίμου σκέψεως και αφορμή στάθηκε η απαράδεκτη συμπεριφορά μιας μεγάλης ομάδας του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ υπό τον κ. Δήμαρχο, αλλά και άλλων πολιτικών και εξωγενών παραγόντων, στο θέμα της εκλογής Μητροπολίτη Μάνης, χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση και συμφωνία όλων μας. Με τον τρόπο που αυτοβούλως κινήθηκαν έκαναν ζημιά στον τόπο μας αλλά και στον αξιαγάπητο υποψήφιο Μητροπολίτη Μάνης π. Συμεών Λαμπρινάκο. Ο αυταρχικός τρόπος που κινήθηκαν -όπως μαρτυρούν τα σχετικά βίντεο- με την “Επιτροπή”, με βρίσκει κάθετα αντίθετο και πιστεύω πως ότι έγινε προσβάλλει ανάμεσα στα άλλα και το ιερό τρίπτυχο της Μάνης και της Ελλάδος: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Για ότι έγινε, προσωπικά ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους των συμπατριωτών μας στον Αρχιεπίσκοπο, στον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, αλλά και στον νέο μας ΑΞΙΟ Μητροπολίτη κκ Χρυσόστομο Γ, δηλώνοντας τους ότι δεν είμαστε όλοι οι Μανιάτες ίδιοι! Η εκκλησία δικαίως δεν εκβιάστηκε.

Με την παρούσα -την οποία επιθυμώ να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο• δηλώνω ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες και τα δίκαια της Μάνης ως ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Οιτύλου, ως τις προσεχείς εκλογές και μετά όπου κι από όποια θέση βρεθώ, όπως πράττω εδώ και χρόνια από το ιδιοκτησίας μου ΜΜΕ με την επωνυμία MANINEWS στο YOUTUBE».