Δίαυλος | Επιτυχημένο το σεμινάριο για τους γονείς και τους εφήβους

Η ομάδα θα συνεχίσει με νέες θεματικές και καινούργια μοιράσματα!

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 3 Ιουνίου, το διαδικτυακό βιωματικό σεμινάριο για γονείς εφήβων, με τίτλο: «Γονείς και έφηβοι: Από τις συγκρούσεις στην επικοινωνία», από το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ», με μεγάλη επιτυχία. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι (6) 3ωρες διαδικτυακές συναντήσεις με γονείς παιδιών στην εφηβεία και αναπτύχθηκαν θεματικές για τους παράγοντες που διευκολύνουν και τους παράγοντες που δυσχεραίνουν την επικοινωνία στην οικογένεια, τις βιοσωματικές και ψυχοκοινωνικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά την περίοδο της εφηβείας, τους παράγοντες που αγχώνουν τα παιδιά σε κάθε ηλικία και το πώς μπορούν οι γονείς να συμβάλλουν στη διαχείριση αυτών των παραγόντων καθώς και για την εκπαίδευση των γονέων σχετικά με την πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών των παιδιών τους.

Εκπαιδεύτριες του βιωματικού σεμιναρίου ήταν οι Παπαδοπούλου Ιωάννα ψυχολόγος & Γκουντούνα Ασπασία κοινωνική λειτουργός.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στο βιωματικό σεμινάριο, για την ενεργό συμμετοχή τους και τον πλούτο των συναισθημάτων που μοιράστηκαν μαζί μας. Χωρίς την δική τους συμμετοχή, δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτές τις συναντήσεις που σχεδιάσαμε με φροντίδα και αγάπη ! Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας! Η ομάδα θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι σε ένα follow up που θα πραγματοποιήσουμε και πάλι διαδικτυακά με νέες θεματικές και καινούργια μοιράσματα!