Διαμορφώνονται αλάνες για άθληση στη Σπάρτη

Ανακοίνωση Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης

Η προτροπή προς τους συνδημότες να μας υποδείξουν χώρους για να δημιουργήσουμε μικρές αλάνες χώρους χωμάτινους για άθληση στο προηγούμενό δελτίο Τύπου ευοδοθηκε και μάλιστα δεχτήκαμε τηλέφωνο απο τη δραστήρια πρόεδρο του πολιτιστισκού συλλόγου Γούναρη κ. Παρασκευή Δημάκου να επισκεφθούμε και να δούμε το προαύλιο χώρο του σχολείου τους. Με χαρα αποδεχθηκάμε την πρόσκληση και πήγαμε στο Γούναρη. Εκεί είδαμε οτι εχει ενα ανοικτο γήπεδο Μπάσκετ και δίπλα ενα χώρο χωμάτινο που αν φτιαχτουν τερματάκια γίνεται αλάνα -μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα συζητήσαμε όλα και σε λίγες μέρες θα δείτε τα αποτελέσματα παντα σε Συνεργασία.

Μετά πήγαμε στη Τοπική κονότητα Ποταμιάς όπου μας υποδέχθηκαν ο προεδρος του χωριού κ. Λεοτσίνης Μιχάλης ο αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Ποταμιάς κ. Δρίβας Γιώργος και Πολυμενάκος Δημήτριος. Ειδαμε το γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι μεγάλο βρίσκεται σε φανταστικό σημείο και το εντυπωσιακό είναι οτι έχει όλες τις υπόγειες υδραυλικές εγκατάστάσεςι για πότισμα του χορταριου προσφορά του ομογενή πατριώτη μας επιχειρηματία κ. Ηλιόπουλου Πέτρο . Το βασικό πρόβλημα είναι το νερό που δεν υπάρχει και τα αποδυτήρια που ειναι σε άσχημη κατάσταση. Τα συζητήσαμε και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για γίνει επιτέλους λειτουργικό.

Τελειώσαμε την περιοδεία μας στη τοπική Κοινότητα Άρνας όπου εκει μας περίμεναν κατοικοι και ο προεδρος του πολιτιστικου συλλογου κ. Νίκος Γάββαρης γιατι ο πρόεδρος της κοινότητας έλειπε εκτός για προσωπικές εργασίες. Μας υπέδειξαν το ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ και βόλλευ που βρίσκεται κοντά στην πλατεία ειναι σε καλη κατάσταση και το καλοκαίρι όπως μας είπαν αθλούνται πολλά παιδιά.Θα γίνουν μικρό παρεμβάσεις απο τον αθλητικό Οργανισμό και θα είναι πιο λειτουργικό κσι ασφαλές.

Ζητάμε τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.

Προσπαθούμε για καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο μας.

ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

《Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ》

Ο πρόεδρος

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ