Συνεχείς και πολλαπλές παγκόσμιες διακρίσεις για το εργοστάσιο Sparta Gourmet

Οι υψηλές πτήσεις για το νέο εργοστάσιο Sparta Gourmet συνεχίζονται καθώς η εταιρεία σε 3 διαφορετικούς διαγωνισμούς παγκόσμιας αναγνώρισης απέσπασε τις τρεις πρώτες θέσεις. Ενδεικτικό της υψηλής ποιότητας των εξαγόμενων προϊόντων της εταιρείας αποτελεί το γεγονός πως η εταιρεία διακρίθηκε ανελλιπώς σε όλα τα προϊόντα τα οποία παράγει. Αν αναλογιστεί επίσης κανείς πως η εταιρεία τυποποιεί και συσκευάζει ένα πολύ μεγάλο όγκο προϊόντων ανά εβδομάδα η επιτυχία της γίνεται ακόμα μεγαλύτερη επειδή ακριβώς καταφέρνει να διατηρεί τα πρωτεία στο θέμα της ποιότητας.
Πιο συγκεκριμένα οι διακρίσεις αφορούν :

A. OLYMP AWARDS
ΓΕΥΣΗ-ΤASTE
• Paste jar: GOLD
• Organic Extra virgin olive oil: SILVER
• whole kalamata olives jar: BRONZE
OVERALL DESIGN
• Organic Extra virgin olive oil: SILVER
LABEL
• Organic Extra virgin olive oil: GOLD
• Whole kalamata olives jar: SILVER
• Conventional Extra virgin olive oil: SILVER

B. LONDON INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION

• QUALITY BRONZE AWARD

C. ATHENA INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION

• Conventional Extra virgin olive oil: SILVER

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με το δικηγόρο και πρόεδρο της εταιρείας Μπάρδη Γιάννη μας δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη βράβευση της εταιρείας καθώς αυτή αποτελεί επιστέγασμα της εντατικής προσπάθειας όλων των εργαζομένων της Sparta Gourmet. Τόνισε μάλιστα πως τo σημαντικότερο συμπέρασμα που εξάγεται από αυτή τη διάκριση είναι πως για μια ακόμα φορά επαληθεύεται πως με την κατάλληλη δουλειά αναγνωρίζεται η ανωτερότητα των ποιοτικών χαρακτηριστικών του Λακωνικού ελαιόλαδου και της ελιάς Καλαμών σε όλο τον κόσμο.

O κ. Μπάρδης ο οποίος μόλις επέστρεψε από τη διεθνή έκθεση τροφίμων Fancy foods στη Νέα Υόρκη μας δήλωσε πως το εργοστάσιο πλέον βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική διαδικασία και δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη θετική ανταπόκριση των προϊόντων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του η Sparta Gourmet μένοντας πιστή στο όραμα του κ. Βαλιώτη αποσκοπεί όχι μόνο στην επιχειρηματική πρόοδο της ίδιας της εταιρείας αλλά και στην ανάδειξη του Λακωνικού προϊόντος. Κλείνοντας τόνισε πως παρά το γεγονός πως η χρονιά βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο φαίνεται πως θα υπάρξει αρκετά μεγάλη παραγωγή στη Λακωνία γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την τοπική κοινωνία η οποία βασίζεται κατά βάση στο λάδι της και την ελιά.