Διακόσμηση τοίχου – Αυτά είναι τα αγαπημένα μας διακοσμητικά τοίχου για το 2019

Η διακόσμηση τοίχου είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν. Έναν χώρο που θα σας εμπνέει, θα αποπνέει ζεστασιά και θα είναι απόλυτα λειτουργικός ως προς τις καθημερινές σας συνήθειες. Αν δεν έχετε wishlist με τα αγαπημένα σας διακοσμητικά τοίχου, δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί την ετοιμάσαμε εμείς για εσάς. Ψάξαμε ανάμεσα στις συλλογές των αγαπημένων μας σχεδιαστών εσωτερικών χώρων και προσθέσαμε στη λίστα τα αγαπημένα μας αντικείμενα για το 2019.

Διακοσμητικά Ράφια Τοίχου

Τα ράφια τοίχου αποτελούν το ιδανικό αντικείμενο διακόσμησης για εσωτερικούς χώρους, όντας πολυχρηστικά και άκρως λειτουργικά. Μία συλλογή από βιβλία που μας αρέσουν και τα διαβάζουμε ξανά και ξανά, είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να επιδεικνύουμε. Επιλέγοντας να αποθηκεύσουμε βιβλία σε ράφια, ο χώρος μας θα γεμίσει χρώματα και τα βιβλία θα μετατραπούν σε έργο τέχνης προσδίδοντας ταυτόχρονα μια ζεστή αλλά και μίνιμαλ νότα στον τοίχο.

Τα ράφια τοίχου για βιβλία Conceal SM της εταιρείας Umbra είναι μια υπέροχη ιδέα διακόσμησης η οποία παράλληλα θα αποτελέσει μία καλλιτεχνική πινελιά στον χώρο, παρακινώντας μας συνέχεια να διαβάζουμε περισσότερο.

Tip: Τοποθετήστε στα ράφια Conceal SM βιβλία με πολύχρωμα εξώφυλλα και χωρίστε τα ανά κατηγορίες για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Καθρέφτες τοίχου

Όλοι λατρεύουν τους καθρέφτες, όχι μόνο γιατί μεγαλώνουν και φωτίζουν οπτικά τον χώρο αλλά και γιατί εξυπηρετούν σε χιλιάδες μικρές στιγμές της καθημερινότητας. Για πολλούς οι καθρέπτες δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα από ένα καλό έργο τέχνης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι καθρέπτες αποτελούν μία από τις top επιλογές διακόσμησης καθώς χρειάζονται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Κρεμάστε τον ψηλά στο σαλόνι με κλίση προς τα κάτω ώστε να αντικατοπτρίζεται όλος ο χώρος, τοποθετήστε τον στην είσοδο του σπιτιού για να ρίχνετε μια τελευταία ματιά στην εμφάνιση σας πριν βγείτε από το σπίτι και συνδυάστε τον με το χρώμα των ντουλαπιών του μπάνιου για μεγαλύτερη αρμονία.

Tip: Επιλέξτε έναν καθρέφτη με γεωμετρικό design όπως ο καθρέφτης Prisma της εταιρείας Umbra.

Διακοσμητικά γλαστράκια

Τα φυτά δίνουν ζωή, χαρίζουν χρώμα και αυξάνουν την παραγωγικότητα. Τα κρεμαστά γλαστράκια είναι όμορφα, διακριτικά και στολίζουν υπέροχα τον τοίχο σας, όπου κι αν επιλέξετε να τα τοποθετήσετε. Εμείς λατρέψαμε την τριπλή κρεμαστή γλάστρα Triflora της εταιρείας Umbra.

Tip: Τοποθετήστε κρεμαστά γλαστράκια στο καθιστικό, στο γραφείο, ή στον χώρο που περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει.

Μεταλλικά Διακοσμητικά Τοίχου

Για το τέλος αφήσαμε την πιο μοντέρνα και φρέσκια πινελιά που θα δώσει στον χώρο σας κάτι από την προσωπικότητά σας – μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου με motivational quotes. Επιλέξαμε το μεταλλικό Mantra της εταιρείας Umbra που είναι άκρως motivational ενώ παραμένει minimal και καλαίσθητο.

Tip: Λέμε ναι στα διακοσμητικά quotes αλλά περιοριζόμαστε πάντα σε ένα ανά δωμάτιο.

Αν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να σβήνετε αντικείμενα από την wishlist, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis όπου θα βρείτε μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο αλλά και για ολόκληρο το σπίτι. Το συγκεκριμένο eshop αποτελεί «ναό» του σύγχρονου design και έχει ξεχωρίσει για τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα items διακόσμησης που προμηθεύει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά.