COPACABANA: Οι REC επιστρέφουν με το απόλυτο hit του καλοκαιριού!

Ακούστε το σε πρώτη μετάδοση στον FLY 89.7

Οι REC επιστρέφουν με καλοκαιρινή διάθεση και αυτή την φορά δεν δίνουν κανένα περιθώριο να σκεφτούμε κάτι άλλο για να το Καλοκαίρι μας! “COPACABANA” ο τίτλος του νέου summer hit των REC και το σίγουρο είναι πως θα γίνει το απόλυτο soundtrack του Καλοκαιριού.

Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike για πρώτη φορά συνεργάζονται με τους hit makers “ARCADE” και από το πρώτο άκουσμα της νέας τους κυκλοφορίας, εύκολα καταλαβαίνεις πως είναι η μουσική συνεργασία που τους ταιριάζει, μέσα από μια ανατρεπτική χορευτική συνταγή. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο versions, στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Εναλλακτικό και έξυπνο, το “COPACABANA” έχει τη δύναμη να σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα και να χορέψεις με την καρδιά σου. Με έντονα και ανεβαστικά στοιχεία, αυτό το τραγούδι θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στην πιο ζωντανή παραλία του κόσμου, παρέα με τους φίλους σου και με το καλύτερο cocktail στο χέρι. Αυτή θα είναι και η εικόνα που θα μας μεταφέρουν οι REC μέσα από το νέο τους μουσικό βίντεο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες δια χειρός Alex Konstantinidi.

Οι REC δεν θα μας πάνε στην COPACABANA, αλλά στην πανέμορφη Νότια Εύβοια και στα Νέα Στύρα, όπου είναι και ο αγαπημένος τόπος προορισμού του frontman και παραγωγού του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη. Ο ίδιος έκανε την συγκεκριμένη επιλογή καθώς θέλει τόσο να αναδείξει την ομορφιά της Εύβοιας όσο και αν αποδείξει μέσα από αυτό πως η Ελλάδα μας έχει το πιο όμορφο Καλοκαίρι. Το μουσικό βίντεο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Καρύστου και στα γυρίσματα παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος, ο αντιδήμαρχος κ. Θοδωρής Τζώρτζης, καθώς και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Το Καλοκαίρι έφτασε και οι REC με το “COPACABANA” είναι εδώ για να το απογειώσουν!