Η Άννα Μπουσδούκου στον FLY για τους Διαλόγους στη Βαμβακού

13 Ιουλίου 2019 | Στο πλαίσιο του Vamvakou Revival Project, οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύουν στη Βαμβακού! Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD και Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ, Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εν λόγω σειρά εκδηλώσεων, η οποία επιδιώκει να παρουσιάζει ανθρώπους που με το έργο, τη δράση και το λόγο τους εμπνέουν την κοινωνία των πολιτών.

Επιστροφή στις Ρίζες, λοιπόν, και οι Διάλογοι ανοίγουν το θέμα της αναβίωσης τόπων με όχημα την τεχνολογία, την καινοτομία, την εξωστρέφεια αλλά και τον σεβασμό στον εκάστοτε τόπο και τις παραδόσεις του.

Όπως αποκάλυψε η Άννα Μπουσδούκου στον αέρα του FLY, το Σάββατο 13 Ιουλίου, οι καλεσμένοι ομιλητές θα ανταλλάξουν ιδέες μέσα από την εμπειρία τους μαζί με τους κατοίκους του χωριού για μοντέλα ανάπτυξης και βιωσιμότητας απομακρυσμένων περιοχών, τον ρόλο του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, της υγείας και της τεχνολογίας. Εκτός από τη συζήτηση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ, δραστηριότητες στη φύση, παιχνίδια, ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος, μία συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και ένα μεγάλο πάρτι θα περιμένουν τους επισκέπτες στο χωριό της Βαμβακούς. Αναλυτικά το προγραμμα ΕΔΩ.

H εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Ακολουθει η συνέντευξη της κυρίας Μπουσδούκου στον αέρα του FLY 89.7.