Bazaar 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης

Για έβδομη συνεχή χρονιά διεξήχθη στο Πάρκο ΟΤΕ στη Σπάρτη το Σάββατο 8/12/2018 το καθιερωμένο πια Χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου.

Για μία ακόμη φορά η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με επιτυχία.

Εκτός από τις δημιουργίες των παιδιών των γονέων και των φίλων του συλλόγου μας που εκτέθηκαν προς πώληση υπήρχαν παράλληλες δράσεις με ζωγραφική και κατασκευές για τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να δημιουργήσουν,  να παίξουν μαζί , να δοκιμάσουν τα προσφερόμενα εδέσματα και να χαρούν τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης είτε με τις δημιουργίες τους είτε με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση τους ή ακόμη και με τη παρουσία τους, το κέφι τους και τη συμμετοχή στις δραστηριότητες καθώς και το Δήμο Σπάρτης για τη διάθεση του χώρου. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση να αισθανόμαστε ότι είστε στο πλάι μας και είμαστε ευγνώμονες γι αυτό.

Εξαιρετικά  θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

  • το Συνεταιρισμό «Λακωνία» για τη διάθεση χυμών στα παιδιά που συμμετείχαν.
  • το Ξενοδοχείο Μυστράς Palace για τα παραδοσιακά γλυκά που προσέφερε .
  • την κυρία Νίνα Κολοβού για τις κατασκευές της και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
  • Τον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος Σπάρτης για τη βοήθεια και την υποστήριξη που μας προσέφερε.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου μας, που βρέθηκαν εκεί για να δώσουν ζωή , χαρά και να γεμίσει το πάρκο με τα γέλια και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη και του χρόνου δίνουμε ραντεβού να ξαναβρεθούμε στον ίδιο χώρο ξανά.

Μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από την πώληση των έργων παιδιών και γονιών διατέθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως κάθε χρόνο.