Αυτοί είναι οι 13 Ισραηλινοί όμηροι της Χαμάς που απελευθερώθηκαν

Οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά τους

Οι 22 όμηροι που απελευθερώθηκαν νωρίτερα σήμερα θα μεταφερθούν με ελικόπτερα από την αεροπορική βάση Χατζερίμ σε νοσοκομεία – Δύο ισραηλινοί όμηροι μεταφέρονται οδικώς – Στον κατάλογο των ομήρων περιλαμβάνονται 4 παιδιά και 6 ηλικιωμένες γυναίκες – Ελεύθεροι και οι 39 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πρώτοι 24 όμηροι της Χαμάς από τη Γάζα, 13 εκ των οποίων είναι Ισραηλινοί. Σύμφωνα με τους IDF, 22 όμηροι βρίσκονται πλέον στην αεροπορική βάση Χατζερίμ από όπου θα μεταφερθούν από εκεί με ελικόπτερα σε νοσοκομεία για να υποβληθούν σε πιο εξονυχιστικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα επανενωθούν με τις οικογένειές τους. Δύο από τους Ισραηλινούς απελευθερωμένους ομήρους έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο με όχημα.

«Ο σραηλινός Στρατός, οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας και η υγειονομική περίθαλψη είναι έτοιμες να συνεχίσουν να δέχονται επιπλέον ομήρους σύμφωνα με τη συμφωνία, παράλληλα με την προετοιμασία του Ισραηλινού Στρατού να συνεχίσει να επιχειρεί στη Λωρίδα της Γάζας» επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους οι IDF.

Οι 13 Ισραηλινοί όμηροι που απελευθερώθηκαν νωρίτερα σήμερα από τη Χαμάς ταυτοποιήθηκαν ως:

Οικογένεια Asher:
Doron Katz-Asher (34)
Raz Asher (4)
Aviv Asher (2)

Οικογένεια Aloni:
Danielle Aloni (45)
Emilia Aloni (5)

Οικογένεια Munder:
Ruth Munder (78)
Keren Munder (54)
Ohad Munder (9)

-Adina Moshe (72)
-Chana Katzir (76)
-Margalit Mozes (77)
-Chana Peri (79)
-Yaffa Adar (85)