Αυγενάκης για το συμβάν στο Ελ.Βενιζέλος: Ζητώ συγγνώμη – Το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο

Δείτε το βίντεο

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» εξέδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητω συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος.

Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο”».

Λίγο αργότερα ο Λευτέρης Αυγενάκης βγήκε και στην ΕΡΤ ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του αν χρειαστεί.

«Ηταν μια ατυχέστατη στιγμή, με στενοχωρεί, με θλίβει, είμαι υποχρεωμένος απέναντι στον νόμο αν χρειαστεί να ζητήσω άρση της ασυλίας μου.

Ένα περιστατικό που δεν πρέπει να συμβαίνει όμως συνέβη και σε εμένα και νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη.

Αυτά τα περί χειροδικίας, καταστροφών, λιποθυμίας, είναι υπερβολές.

Μετά από επιμονή μου να μιλήσω με την αεροπορική, ενώ μιλούσε εκείνος αρνήθηκε να μου δώσει την επικοινωνία και πήρα το τηλέφωνο

Βγήκα να ζητήσω συγγνώμη και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Έχω κάνει την επικοινωνία και με την αεροπορική».

Το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης του Λευτέρη Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου