Αυτοψία στο αντιπλημμυρικό έργο στον Μαψό

Στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας Χάρης Βυτινιώτης

Τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στην διασταύρωση του δρόμου στο Μαψό με την εθνική οδό Κορίνθου – Αργους, τόσο στον δρόμο, όσο και στο παρακείμενο ρέμα, επιθεώρησαν ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας Χάρης Βυτινιώτης.

Στο συγκεκριμένο σημείο, όπου η κακοκαιρία “Ζορμπάς” τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε προκαλέσει σημαντικά προβλήματα, γίνεται κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου, με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ.

Ικανοποιημένος για το εν λόγω έργο δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μαψού Χ. Οικονόμου, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες για το ενδιαφέρον της περιφερειακής Αρχής να δοθεί λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς -όπως σημείωσε- στο συγκεκριμένο ρέμα καταλήγουν πολλά μικρότερα ρέματα από περιοχές όπως τα Αθίκια και το Χιλιομόδι με συνέπεια να πλημμυρίζει συνιστώντας κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές και για περιουσίες.