Αθλητική διάκριση για τα Μανιατόπουλα που ταξίδεψαν στο Ισραήλ!

Οι μικροί αθλητές του Δήμου Ανατολικής Μάνης κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Ποδόσφαιρο 5Χ5 και η ομάδα της καλαθοσφαίρισης 3Χ3 αντίστοιχα την τέταρτη θέση

Με τις καλύτερες εμπειρίες και μια μεγάλη διάκριση επιστρέφουν τα Μανιατόπουλα που συμμετείχαν στους “Ολυμπιακούς Αγώνες του Ισραήλ”, οι οποίοι διεξήχθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 στην πόλη Νετάνυα. Οι μικροί αθλητές του Δήμου Ανατολικής Μάνης κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Ποδόσφαιρο 5Χ5 και η ομάδα της καλαθοσφαίρισης 3Χ3 αντίστοιχα την τέταρτη θέση.

Τα παιδιά συμμετείχαν στη δράση μετά από επίσημη πρόσκληση του Υπουργείου Αθλητισμού του Κράτους του Ισραήλ κι εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων απήλαυσαν και περιήγηση σε διάφορα σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά σημεία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ήταν ο μόνος Δήμος από την Ελλάδα που συμμετείχε στην εν λόγω διοργάνωση και θα συνεχίζει να στηρίζει τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού που έχουν στόχο την προβολή του αθλητισμού του Δήμου και την εξέλιξη των νεαρών αθλητών μας.

Τους νεαρούς αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους κ.κ. Γεώργιος Μαστοράκος και Xαρίλης Τζαnετάκος, ως εκπρόσωπος του Δήμου o Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος, ο κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης και γονείς.