Αστυνομικές επιχειρήσεις και συλλήψεις στην Πελοπόννησο

"Λαβράκια" έβγαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας

Μπαράζ συλλήψεων στην Αργολίδα

Συνελήφθη, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, δίχως ωστόσο να ολοκληρώσει τη πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών. Επίσης, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οχήματα, που έγινε την 31.3.2020, στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής. Τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

Ναρκωτικά, όπλα και κλοπές στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 61χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων. Παράλληλα, συνελήφθησαν, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 29 ετών, καθώς και 20χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι κρότου και -3- φυσίγγια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου. Τέλος, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία  περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ημεδαπής, που είχε γίνει την 11/12.9.2018 στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

Καλά κρατούν οι διαρρήξεις στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 37χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, δίχως ωστόσο να ολοκληρώσει τη πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 37χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.3.2020 έως και την 31.3.2020 είχε διαπράξει ακόμη μία περίπτωση κλοπής και τρεις περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Συγχρόνως, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Τρίπολη | Δύο ανήλικοι πίσω από κλοπή τροχοφόρου

Τέλος, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχε γίνει την 07.08.2019 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ανηλίκων, για κλοπή τροχοφόρου.