Αστέρας Βλαχιώτη: «Γκρέμισε» το Ναύπλιο με πρωταγωνιστή τον Λάκωνα Κουρτέση!

Λάκωνας ποδοσφαιριστής έκρινε το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Αστέρα Βλαχιώτη και του Ναυπλίου.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη παρουσία περισσότερων 500 φίλων του πήρε τη νίκη απέναντι στο Ναύπλιο που είχε το απόλυτο σε 3 αγώνες, και ανέβηκε στους 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι νίκησαν και το διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος ήταν απαράδεκτος.

Η ομάδα του Βλαχιώτη στηρίζεται σε Λάκωνες ποδοσφαιριστές και είδε μόλις από την 4η αγωνιστική το πλάνο της να της δίνει τους 3 βαθμούς της νίκης.

Αξιοσημείωτο ότι στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν 5 Λάκωνες, οι Αναστασόπουλος, Κουρτέσης, Διαμαντάκης, Αρώνης και Παπούλης.

Ο Σωτήρης Κουρτέσης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ως δεξί μπακ, πέτυχε μια γκολάρα με το αριστερό πόδι στο 68ο λεπτό. Από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής με ένα απίστευτο σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του, τερματοφύλακα του Ναυπλίου, Βλάχου.

Ο αγώνας με το Ναύπλιο (που είχε το απόλυτο με 3 νίκες) ήταν ένας πρόωρος τελικός για τον Αστέρα που ερχόταν από δύο ήττες και ήθελε μόνο νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καλιτζάκη ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του 100λέπτου (αφού ο απαράδεκτος διαιτητής Αυγερινός κράτησε 10 λεπτά καθυστέρηση !!!) και πήραν μια πανάξια νίκη που τους ανεβάζει στους 6 βαθμούς.

Ο Αυγερινός ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα αφού έκλεισε τα μάτια σε καθαρή παράβαση του τερματοφύλακα Βλάχου ο οποίος ανέτρεψε τον Δωματά ο οποίος είχε «τσιμπήσει» την μπάλα και ήταν έτοιμος να διπλασιάσει το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 76ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αυγερινός δεν «έβλεπε» τα τραβήγματα των αμυντικών του Ναυπλίου στο βραζιλιάνο του Αστέρα, Ντιέγκο Νέρες. Στο δεύτερο τράβηγμα κυριολεκτικά, του έβγαλε το σορτσάκι !!! αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται !!!!

Και το κερασάκι στη τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις με τον αγώνα να λήγει μετά τις 6:05 μ.μ. το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στις 5:07. Παίξαμε το λιγότερο 10 λεπτά καθυστερήσεις.

Αμέτρητες οι κίτρινες κάρτες με τον Αστέρα να έχει περισσότερες και το Ναύπλιο να έχει μια κόκκινη.

Από τον Αστέρα πάντως μένουν στη νίκη τους και δεν ασχολούνται με την διαιτησία. Σαν αθλητικό site isports.gr και λόγω της παρουσίας μας στο γήπεδο, οφείλουμε να καταγράψουμε την απαράδεκτη παρουσία του διαιτητή Αυγερινού.

Την επόμενη αγωνιστική – 5η – ο Αστέρας ταξιδεύει στη Ζάκυνθο.
Αστέρας Βλαχιώτη 1 – 0 τελικό Ναύπλιο (0 – 0 ημίχ)

Γκολ: Κουρτέσης το 1 – 0 στο 68′.

ΓΚΟΛ, Κουρτέσης το 1 – 0, γκολάρα με πολύ ωραίο σουτ από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής στο απέναντι παραθυράκι.

Διαιτητής: Aυγερινός, Βοηθοί: Παπαγεωργίου, Λουκάς.

Αστέρας Βλαχιώτη: Πονηρός, Κουρτέσης, Διαμαντάκης, Τσούπρος, Μπριλάκης, Αρώνης, Αναστασόπουλος, Δωματάς (93′ Τριανταφύλλου), Πούτσης (59′ Γραμματικός), Νέρες, Παπούλης (65′ Ζαϊμι).

Τρακάκης, Σνιεγκ, Τριανταφύλλου, Γραμματικός, Ζαϊμι, Χρήστου, Λεϊμονίτης.

Ναύπλιο: 1 Βλάχος, 2 Διαμαντής Α. του Γ, 3 Καπλατζής Π., 4 Μπουκούρης, 5 Καπλατζής Χ., 6 Μεγαρίτης (86′ Διαμαντής Α.), 11 Κοτσοβός, 8 Μουσταφάϊ (61′ Κίτος), 9 Καλλιάνης, 10 Τριανταφύλλου (55′ Σιαλμάς), 7 Καζάκος.

12 Σιαλμάς, 13 Διαμαντής Α. του Χ., 14 Κίτος, 15 Σκαφιδάς, 16 Μακαρατζής, 17 Τόνι, 18 Μπούζντρα.