Αστέρας Τρίπολης: Ο Γιώργος Κανελλόπουλος στο Ya-Balla Σπάρτης – Δηλώσεις στον FLY (video)

Όλα ξεκίνησαν από εδώ

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ο Γιώργος Κανελλόπουλος καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Ένα από τα ταλέντα που ξεχωρίζουν και βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Αρκαδική ομάδα, είναι ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Ο 20χρονος μέσος, (γεννημένος στις 29/01/2000), γεννήθηκε στην Σπάρτη όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Ya-Balla.

Στον Αστέρα Τρίπολης “μετακόμισε” σε ηλικία 14 ετών και πέρασε από όλες τις ηλικιακές ομάδες των “Αρκάδων“.

Την χρονιά που αγωνιζόταν στην U17 του Αστέρα, είχε τεράστια συμβολή στην εξαιρετική πορεία της ομάδας που έφτασε μέχρι το Final Four της SuperLeague U17, πετυχαίνοντας 2 γκολ στα 2 ματς της τελευταίας φάσης.

Από τα 17 του, αποτέλεσε βασικό μέλος της U20, στην οποία ήταν συνεχώς βασικώς, ανεβάζοντας σταθερά και συνεχόμενα την απόδοση του. Την σεζόν 2017-2018 με την U20, την ολοκλήρωσε με 23 συμμετοχές και 3 γκολ.

Είναι ένας εξαιρετικά ευφυής ποδοσφαιριστής, με άψογη τεχνική κατάρτιση.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του YA-BALLA στην Σπάρτη και υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, Βασίλη Καλοπίση, διέγραψε εξαιρετική πορεία και έφτασε στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Ya-Balla και σε συγκινησιακό κλίμα συνομίλησε με τους προπονητές που τον πίστεψαν και τον ανέδειξαν, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών αποτελώντας για αυτούς ένα ιδανικό παράδειγμα εξέλιξης και προόδου.

Δείτε στο βίντεο του FLY τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Κανελλόπουλου