Αστέρα μου, Ευρώπη μου! Υποδοχή ηρώων στην Τρίπολη! (video)

Η ώρα της Ευρώπης έφτασε για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες εξετέλεσαν την αποστολή τους, κέρδισαν με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο! MVP του αγώνα ο Μανιάς, ο κορυφαίος στράικερ του Αστέρα, ο οποίος με δικό του γκολ «σφράγισε» την ευρωπαϊκή του έξοδο.

Ο Αστέρας επέστρεψε σήμερα στα ευρωπαϊκά δρώμενα και είναι φυσικό να το γιορτάσουν όλοι με την ψυχή τους. Η φωτό από τα αποδυτήρια μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού τα λέει… όλα. Οπου και στήθηκε ένα μικρό πάρτι, το οποίο ξεκίνησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Στον πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αφιέρωσε ο Σάββας Παντελίδης την αποψινή επιτυχία του Αστέρα. Παράλληλα ο κόουτς των Αρκάδων είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του. « Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στον πατέρα μου και στην οικογένειά μου και μετά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχουμε το στόχο και πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν αυτό που έπρεπε και σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που ζητούσα ίσως.Σήμερα κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν η ομάδα είχε μεγαλύτερο κίνητρο και η ομάδα που πραγματικά ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν αυτή τη χρονιά και μόλις ξεκουραστούμε να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να παρουσιάσουμε τον Αστέρα καλύτερο τη νέα χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην Τρίπολη, το πάρτι που είχε στηθεί από νωρίς κορυφώθηκε λίγο μετά τη 1:00 όπου και έφτασε η αποστολή από το Αγρίνιο στην Τρίπολη. Ο Σάββας Παντελίδης με το που κατέβηκε από το πούλμαν, άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια έπεσε μέσα στις αγκαλιές τους.

Καπνογόνα, συνθήματα και συγχαρητήρια σε όλους ήταν η εικόνα έξω από το γήπεδο όπου είχε στηθεί το… γλέντι. Η ομάδα απείχε δύο χρόνια από την Ευρώπη κι η επιστροφή στο Europa League αποτελεί τεράστια επιτυχία, ειδικά σε μία χρονιά όπου το ξεκίνημα δεν ήταν καλό.

gazzetta