Ασφάλειες Καρβουνιάρη | Στο επίκεντρο της ενημέρωσης για βέλτιστες παροχές

Στην Καλαμάτα, για ένα ακόμη ασφαλιστικό σεμινάριο, που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Πίστη, βρέθηκε η εταιρεία «Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι-Καρβουνιάρης». Εκεί παρουσιάστηκαν νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, υγείας και παντός κινδύνου ευρύτερα.

Οι Ασφάλειες Καρβουνιάρη παραμένουν στο επίκεντρο της συνεχούς και πληρέστερης ενημέρωσης, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ασφάλισης σε όλους τους πολίτες.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ο διοικητικός επικεφαλής της εταιρείας, Γιάννης Καρβουνιάρης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα η ασφάλιση είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η ενημέρωση για εμάς βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, μιας πάγια θέση και σκοπός μας είναι να προσφέρουμε λύση σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη που έχει ο καταναλωτής». Μάλιστα, ο κύριος Καρβουνιάρης δεν παρέλειψε να δώσει και σχετικά παραδείγματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Για να ασφαλίσει κανείς το σπίτι του δεν χρειάζεται μία περιουσία, όπως πολλοί νομίζουν, αλλά μόλις 0.80 ευρώ το τετραγωνικό! Επί παραδείγματι, για μία οικία 100 τ.μ. θα χρειαστεί κάποιος μόλις 80 ευρώ με κάλυψη για πυρκαγιά από κεραυνό, βραχυκύκλωμα, κλοπή, θραύση κρυστάλλων, διάρρηξη σωληνώσεων, πλημμύρα, καταιγίδα και θύελλα. Για όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις θα υπάρξει και νομική προστασία“.

Ενημερωθείτε υπεύθυνα! Ασφάλειες Καρβουνιάρη! Τηλεφωνήστε τώρα στο 2731024000 ή εναλλακτικά περάστε από τα γραφεία στην οδό Λυκουργου 127.