Άρτα: «Ήμουν κουρασμένος…»:«Θα ήθελα να μη ζω και να ζει το παιδί μου»

Τι είπε ο τραγικός πατέρας στον ανακριτή

Συγκλονίζουν τα λόγια του τραγικού πατέρα ο οποίος ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο στην Άρτα, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο 37χρονος απολογήθηκε σήμερα, Παρασκευή, και τελικά αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο πατέρας του άτυχου μωρού επανέλαβε για το τραγικό συμβάν πως «σταμάτησε το μυαλό του» και δεν θυμόταν πως είχε το μωρό στο καθισματάκι του αυτοκινήτου του. Βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και μετά την απόφαση των εισαγγελικών αρχών αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Άρτα: «Σταμάτησε το μυαλό του», δήλωσε ο δικηγόρος του τραγικού πατέρα

«Ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού, που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του. Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε “πού είναι το παιδί;”, της απάντησε “στον βρεφικό σταθμό”», δήλωσε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους, Δημήτρης Λαμπράκης, μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πατέρας.
Άρτα: «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος», είπε ο πατέρας του βρέφους

Μάλιστα, σε ερώτηση για το τι του ανέφερε μόλις άκουσε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, ο δικηγόρος δήλωσε ότι του είπε: «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO