Αργολίδα: Συλλήψεις για πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (3.5.2024) το βράδυ, στη Νέα Κίο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 53χρονη ημεδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινη ράβδος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων Συνελήφθη, χθες (3.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -1- καπνογόνο, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων Συνελήφθη, χθες (3.5.2023) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -3- καπνογόνα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ