Ο Αργειτάκος καινοτομεί και ενεργοποιεί πολίτες και επιχειρήσεις

Παρέμβαση ουσίας – Κίνηση ανθρωπιάς – Επιχειρηματική προοπτική

Μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού αλλάζει την εικόνα του Δήμου Σπάρτης.
Χαράσσει μια νέα εποχή για όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Ο Σταύρος Αργειτάκος και η επιστημονική του ομάδα, μελέτησε και ολοκλήρωσε ένα Σχέδιο, που θα βάλει το Δήμο Σπάρτης σε μια νέα τροχιά Ανάπτυξης. Το σχέδιο θα υποστηρίζεται από έμπειρη ομάδα Συμβούλων, με εξειδικευμένες γνώσεις στην Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη. Μέσω συγκεκριμένων μεθοδολογιών, θα παρέχεται δωρεάν Συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους Δημότες και τις Επιχειρήσεις της Σπάρτης. Πολίτες κάθε ηλικίας ( Άντρες, Γυναίκες, Νέοι, Ηλικιωμένοι ) και Επιχειρηματίες, θα έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν, να καταθέσουν τις απόψεις τους για το Δήμο και το πιο σημαντικό να στηριχτούν δωρεάν συμβουλευτικά σε Προσωπικά & Επαγγελματικά τους θέματα.
Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα στους Πολίτες και στις Επιχειρήσεις, θα ακούει τη γνώμη τους, τις προτάσεις και τα καθημερινά τους προβλήματα. Όμως το πιο σημαντικό είναι θα τους υποστηρίζει Συμβουλευτικά για να εξελιχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους. Πρόκειται για μια καινοτόμο υπηρεσία, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο. Το Καινοτόμο Πρόγραμμα Υποστήριξης Πολιτών και Επιχειρήσεων του Δήμου, θα παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα :

Προσωπική Ανάπτυξη & Ενδυνάμωση των Πολιτών όλων των ηλικιών ( Νέοι, Άνδρες, Γυναίκες, Τρίτη Ηλικία )

Συμβουλευτική Καριέρας στους νέους μας για να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους

Εξατομικευμένη Συμβουλευτική υποστήριξη των Επιχειρήσεων του Δήμου για την επιτυχία και την εξασφάλιση της μακροβιότητάς τους

Ακρόαση των αναγκών και προτάσεων όλων των Πολιτών , καταχώρηση τους μέσω ειδικής πλατφόρμας και άμεση επίλυση των διαφορών μεταξύ των δημοτών και υπηρεσιών του Δήμου

Καθημερινή επαφή και στήριξη των Πολιτών σε όλο το Δήμο
Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο κ. Αργειτάκος αναφέρει : «Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος! Εδώ και μήνες μας απασχολούσε το πώς μπορεί να ακούγεται η φωνή του Πολίτη και να υπολογίζεται πραγματικά η γνώμη και οι προτάσεις του σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον ίδιο και τον Δήμο. Μετά από πολύμηνο σχεδιασμό, με το Σχέδιο αυτό δεν εξασφαλίζουμε μόνο ότι οι Πολίτες και οι επιχειρήσεις θα έχουν φωνή, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα τους στηρίξουμε δωρεάν συμβουλευτικά με εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να αλλάξει όλη η εικόνα του Δήμου και να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Η Σπάρτη ουσιαστικά αλλάζει σελίδα! Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», με αυτή τη δωρεάν υπηρεσία χτίζουν το μέλλον των Πολιτών και των Επιχειρήσεων όλου του Δήμου».