Απορρίπτεται το αίτημα μεταφοράς της λαϊκής αγοράς Σπάρτης;

Τελευταίως , στο παζάρι της Σπάρτης «πωλείται» ως «ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΌΦΑΣΗ» η φήμη ότι η 9μελής Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας θα απορρίψει το καθολικό αίτημα χιλιάδων κατοίκων για τη μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες .

Ξέρουν , άραγε , κάποιοι , κάτι που εμείς οι κάτοικοι αγνοούμε ;

Με δεδομένο πως η 9 μελής αυτή επιτροπή έχει συγκροτηθεί με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου (Άρθρο 28 –Νόμος 4497/2017) και μετέχουν σ’ αυτήν 6 μέλη εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας , 1 μέλος εκ μέρους του Δήμου Σπάρτης και 2 μέλη εκ μέρους των παραγωγών και πωλητών της Λαϊκής (υπάρχει –δηλαδή – συντριπτική πλειοψηφία της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και του Δήμου Σπάρτης ) κι επειδή η απόφαση για μετακίνηση της Λαϊκής είναι ξεκάθαρα θέμα πολιτικής βούλησης

ΚΑΛΟΥΜΕ

την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Τζανετέα Αδαμαντία και τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη , ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης της Επιτροπής , να εκφράσουν δημοσίως και με σαφήνεια την πολιτική τους βούληση σχετικά με το θέμα αυτό , ώστε να μην πλανώνται , πουθενά , σκοτεινά σημεία .

15-2-2019
ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ