Απολογισμός πεπραγμένων Συντονιστικής Επιτροπής Αν.Μανης

"Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων"

Μέχρι στιγμής έχουμε επισκεφτεί την πλειονότητα των πυρόπληκτων Δ.Δ της περιοχής μας .Έχουν υπογράψει 350 συντοπίτες μας και υπολογίζουμε σύντομα να φτάσουμε τις 600 υπογραφές .Θα προσπαθήσουμε σύντομα να .ολοκληρώσουμε την ενημέρωση στα υπόλοιπα Δ.Δ. Στη συνέχεια θα απευθυνθούμε στους κατοίκους και επαγγελματίες Γυθείου.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα βασικά προβλήματα της περιοχής μας και να δείξουμε ότι δεν εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας
Στην συνέχεια των δράσεων μας σήμερα 10 Νοεμβρίου συμμετείχαμε σε τηλεδιάσκεψη με τους κους Χρ. Τριαντόπουλο,Υφυπουργό παρα τω πρωθυπουργώ για θέματα Ταμείου Αρωγής Αντ. Λυκουρέντζο, Πρόεδρο του ΕΛΓΑ και τους βουλευτές του Νομού μας κ Ν.Κρητικό και Δαβάκη. Είχαμε την ευκαιρία να εκθέσουμε τις απόψεις και να πάρουμε κάποιες απαντήσεις για το σκεπτικό του τρόπου διαχείρισης των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους.

Θα επακολουθήσει πιο αναλυτικό Δελτίο με τα συμπεράσματα. Θα θέλαμε δε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύονται και να δηλώσουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.