«Αποκωδικοποιώντας τις υπεραποστάσεις» | Νέο βιβλίο από τον Γιάννη Δημόπουλο

Ύστερα από το βιβλίο «Η δύναμη του μπορώ», ο προπονητής και αθλητής μεγάλων αποστάσεων επιστρέφει συγγραφικά

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να αποκωδικοποιήσει τις υπεραποστάσεις, αυτός είναι ο προπονητής και αθλητής μεγάλων αποστάσεων, Γιάννης Δημόπουλος, ο οποίος ύστερα από το βιβλίο «Η δύναμη του μπορώ», επιστρέφει συγγραφικά με το «Αποκωδικοποιώντας τις υπεραποστάσεις», από τις εκδόσεις Sportbook.

Διαβάζοντας το βιβλίο θα αποκτήσετε τις γνώσεις για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας, θα σας παρουσιαστούν κοινά προβλήματα και οι λύσεις τους, θα μάθετε τη σημασία της ποιοτικής προπόνησης, ποιος είναι ο ιδανικός χιλιομετρικός όγκος για τον καθένα και πώς να καλύψετε τις ενεργειακές σας δαπάνες, καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Σπάρταθλον και άλλους αγώνες υπεραποστάσεων. Παρατίθενται προπονητικές αναλύσεις που έχουν εφαρμογή σε όλες τις αποστάσεις κι έτσι ο κάθε δρομέας μπορεί να αποκομίσει τα οφέλη σε οποιαδήποτε μικρή, μεσαία ή μεγάλη απόσταση.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στο χώρο Red (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 71, Σπάρτη). Συμμετέχει ο Δρ Παναγιώτης Μπασουράκος.

Οι αγώνες υπεραποστάσεων είναι μοναδικοί και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Το «Αποκωδικοποιώντας τις Υπεραποστάσεις» είναι ο καλύτερος οδηγός για την προπόνησή σας, αφού θα σας καθοδηγήσει στις μοναδικές προπονητικές, διατροφικές και ψυχολογικές ανάγκες της εκάστοτε προετοιμασίας. Τα εξατομικευμένα και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά προγράμματα του προπονητή Ιωάννη Δημόπουλου είτε θα σας φθάσουν στον πρώτο σας τερματισμό είτε πάνω στο βάθρο του επόμενου αγώνα σας, σημειώνεται χαρακτηριστικά στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.