Αποκλειστικό Fly | Ένταση στο κέντρο της Σπάρτης για την ανάπλαση Παλαιολόγου

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ εργολάβου και πολιτών! Δείτε video!

Ένταση επικράτησε σήμερα, στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, με αφορμή το πολύκροτο έργο της ανάπλασης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fly.

Πιο συγκεκριμένα, ο εργολάβος κι επικεφαλής της ΔΟΜΗΚΑΤ, κύριος Γεωργαλής, βρέθηκε μαζί με μηχανήματα πλησίον του σημείου, όπου η κεντρική αρτηρία της πόλης διασταυρώνεται με την οδό Βρασίδου, με σκοπό τη συνέχιση των εργασιών.

Άμεσα, πολίτες κι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή έσπευσαν να ζητήσουν εξηγήσεις για την εν λόγω ενέργεια, δεδομένου ότι εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης του Τεχνικού Συμβουλίου περί κήρυξης ή μη του εργολάβου ως εκπτώτου.

Ο κύριος Γεωργαλής, όπως αποκάλυψε στο μικρόφωνο του Fly, απάντησε στους διαφωνούντες ότι είχε ενημερώσει σχετικά το δήμο Σπάρτης και την Τεχνική Υπηρεσία για τη συνέχιση των εργασιών. Ωστόσο, σήμερα, δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος του δήμου ή της αρμόδιας υπηρεσίας στο σημείο, για να ενημερώσει και να καθησυχάσει τους πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν αγανακτισμένοι στο μικρόφωνο του Fly, λόγω της κατάστασης που επικρατεί, εδώ και πολύ καιρό, στον κεντρικό άξονα της Σπάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εργολάβος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του στον Fly, απευθύνθηκε τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Αρχαιολογία, ζητώντας έγγραφο που θα πιστοποιεί ότι μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες.

Δείτε το σχετικό video του Flynews.