Απίθανος Παναγάκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας με 3 χρυσά μετάλλια και 1 αργυρό

Ανακοίνωση Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου

Εξαιρετική η ομάδα του Σπαρτιατικού στο ομαδικό σπρίντ και 3η θέση με τους Σταύρο Τσάκωνα, Ηλία Γρηγόρη και Πέτρο Παναγάκο.
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 01/08 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας εφήβων, παίδων και κορασίδων στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α με μεγάλη επιτυχία για τον Σπαρτιατικό.


Ο Πέτρος Παναγάκος μετά τον θρίαμβο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όμνιουμ, έσπασε τα κοντέρ και χωρίς να αντιμετωπίσει αντίσταση, κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο, στα 5 αγωνίσματα που συμμετείχε στην κατηγορία παίδων. Χρυσό μετάλλιο στα 2000μ ατομική χρονομέτρηση, στο αγώνισμα αποκλεισμού και στους πόντους, ενώ στα 500μ ατομικής χρονομέτρησης πήρε την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Στο ομαδικό σπρίντ εφήβων, η ομάδα του Σπαρτιατικού, αποτελούμενη από τους, Σταύρο Τσάκωνα, Ηλία Γρηγόρη και Πέτρο Παναγάκο, κατέκτησε την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο, με τον Π.Ο Βόλου να παίρνει το χρυσό και τον Π.Ο Τρίπολης το χάλκινο.
Επίσης πολλές καλές εμφανίσεις έκανε και ο Γιάννης Αναστασόπουλος, στην κατηγορία παίδων, με την καλύτερη εμφάνιση να την πραγματοποιεί στον αγώνα αποκλεισμού , καταλαμβάνοντας την 8η θέση.
Στην Γενική βαθμολογία των παίδων, με το τέλος του πρωταθλήματος, ο Σπαρτιατικός βρέθηκε στην κορυφή και ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην πίστα για το 2021.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σπαρτιατικού απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους ποδηλάτες, στους προπονητές Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή (απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) καθώς και στους γονείς των αθλητών, που στηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθεια αυτή.


Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που στέκονται στο πλευρό μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας.
Καρούνος Bikes
The Drop
Ελαιουργείο ΑΦΟΙ Γ. ΠΡΕΒΑ
Argoaxon
Nutrilab

Συγχαρητήρια από τον Πέτρο Δούκα

Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ποδηλάτη  Πέτρο Παναγάκο, γιο του Νίκου Παναγάκου,  στελέχους του Τμήματος Περιβάλλοντος,  Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, για τη μεγάλη του νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 1η θέση και στα τέσσερα μέρη του ‘Όμνιουμ’.
Πέτρο,  με τη σκληρή δουλειά σου και τη νίκη σου μας έκανες όλους υπερήφανους!

Καλή συνέχεια!