Απειλές και χειροδικία στην Υπηρεσία Μεταφορών Λακωνίας

Αποκαλυπτικές δηλώσεις Γιώργου Λέκκα στον FLY | Κλειστές από σήμερα οι σχολές οδηγών | Τί γίνεται με τις άδειες

Συνέντευξη στον FLY 89.7 παραχώρησε ο αυτοκινητιστής, Γιώργος Λέκκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται κατά της πανδημίας, οι σχολές οδηγών αναστέλλουν τη λειτουργία τους, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιούνται ούτε μαθήματα ούτε εξετάσεις. Επομένως, οποιαδήποτε πίεση από τον κόσμο είναι περιττή,  συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, αποκάλυψε ένα πρόσφατο γεγονός που έλαβε χώρα στην Υπηρεσία Μεταφορών του νομού, όταν συμπολίτης μας άρχισε να διαπληκτίζεται με τους εργαζομένους και να χειροδικεί εις βάρος τους, με το επιχείρημα ότι δεν είχαν εκδώσει ηλεκτρονικούς ταχογράφους. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε στον FLY ο κύριος Λέκκας, εδώ και ένα χρόνο, η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι αρμοδιότητα των υπαλλήλων της εν λόγω υπηρεσίας. Οι εργαζόμενοι εκτελούν απλώς εντολές, κάτι που σημαίνει ότι οι απειλές και οι επιθέσεις είναι υπερβολή, ανέφερε ο γνωστός αυτοκινητιστής στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Τέλος, σχετικά με τις άδειες οδήγησης, διευκρινίστηκε εκ νέου ότι εκδίδονται πλέον από την Υπηρεσία Διαβατηρίων της Αστυνομίας στην Αθήνα και για αυτό το λόγο παρατηρείται καθυστέρηση. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι πολίτες είναι να απευθύνονται στους λογιστές τους, μία εβδομάδα μετά τις εξετάσεις και να εκδίδουν το προσωρινό έντυπο από την ιστοσελίδα. www.gov.gr.