Ανεξαρτητοποίηση Μπακέα από την παράταξη “Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά”

Όσα αναφέρει στην επιστολή του

“Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αγαπητοί Συνάδελφοι. Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης και δηλώνω ότι πολιτικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την Δημοτική παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές τις 26ης Μου 2019 του Δήμου Ναυπλιέων.

Από εδώ και στο εξής στο Δημοτικό Συμβούλιο θα λειτουργό ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, παραμένοντας ενεργός και μάχιμος με διαρκή παρουσίασε ότι αφορά τα προβλήματα του τάσου μας .

Η συνείδηση μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης που έχω εκλεγεί.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από την θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου και τα συμφέροντα των Δημοτών.

Πιστεύω οτι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κινούνται σε σωστό προσανατολισμό και αυτό το αναφέρειs γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των θεμάτων που έρχονται στα Δημοτικά Συμβούλια και στα Νομικά Πρόσωπα που συμμετάσχω ψηφίζω θετικά κάτι που θεωρώ σωστό ,γατί σε όποια θέση και αν σε έχουν κατατάξει. οι συνδημότες σου, πρέπει όλοι να στηρίζουμε το σωστά για το καλό του Δήμου μας.

Αυτό πράττω έτσι και αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια του είμαι Δημοτικός Σύμβουλος.

Έτσι σήμερα ενώπιον του σώματος δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Το τι θα πράξω στο μέλλον είναι πολύ νωρίς για να το αποφασίσω.

Είμαι πεπεισμένος ότι πράττω αυτό που η συνείδηση μου επιτάσσει.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Δημήτριος Γ. Μπακέας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων “