Αναστάτωση στους κόλπους της ΝΔ με Βόζεμπεργκ και Παπαδημητρίου

Με αγωγή απειλεί η ευρωβουλευτής

Αναστάτωση στο εσωτερικό της ΝΔ προκαλούν όσα δήλωσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Μπάμπης Παπαδημητρίου, αφήνοντας υπαινιγμούς εναντίον των ευρωβουλευτών Μανώλη Κεφαλογιάννη και Ελίζας Βόζεμπεργκ με τη δεύτερη να απειλεί με αγωγή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σε δηλώσεις του, στο Action 24, σχετικά με την Ελίζα Βόζεμπεργκ μίλησε για ένα θέμα «μεγάλο και βαρύ» που ακόμα δεν έχει λυθεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το θέμα της κυρίας Βόζεμπεργκ δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι μεγάλο και βαρύ. Όταν θα λυθεί οριστικά… Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο προέκυψε. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης. Και αν λυθεί, λύνεται αυτομάτως και του κ. Κεφαλογιάννη».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ απάντησε στις αιχμές Παπαδημητρίου μέσω Twitter, απειλώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Κανένα απολύτως θέμα δεν ειχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια.Ε. », έγραψε η κυρία Βόζεμπεργκ.