Ανάπλαση & αναβάθμιση των πάρκων Αμπεβίλ και πλατείας Κυψέλης

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα τα εν λόγω έργα στο Άργος

Άλλα δυο έργα ζωτικής σημασίας για το ΝΔ τμήμα του Άργους υπεγράφησαν και ξεκινά άμεσα η υλοποίησή τους και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Το έργο διεκδίκησε κέρδισε

και θα ξεκινήσει την υλοποίησή του η Δημοτική αρχή αφού πραγματοποιήθηκε η υπογραφή με τον ανάδοχο.
Οι αναπλάσεις των δυο(2) πάρκων χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» για τα έτη 2021-2022 συνολικής δαπάνης 242.026,92 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.  Το έργο αφορά στην αστική ανάπλαση και τον εκσυγχρονισμό του πάρκου Αμπεβίλ(έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου)  και της πλατείας Κυψέλης (επί της οδού Τριπόλεως).
Η ανάπλαση και των δυο χώρων περιλαμβάνει:
Τοποθέτηση νέου και καινοτόμου αστικού εξοπλισμού όπως, έξυπνα καθιστικά παγκάκια, όργανα εκγύμνασης εξωτερικού χώρου, φυτικό και αρδευτικό υλικό με στόχο την αισθητική αναβάθμιση των πάρκων,  την εξοικονόμηση πόρων από τις νέες τεχνολογίες των υπό προμήθεια ειδών αλλά και την αύξηση των πράσινων σημείων στο Δήμο.
Πολίτες και επισκέπτες του Αρχαίου Θεάτρου και της Αρχαίας Αγοράς του Άργους που βρίσκονται στην περιοχή θα μπορούν να περάσουν με ασφάλεια τον ελεύθερο χρόνο τουςενώ και το πάρκο στο Αη Γιάννη επί της οδού Γούναρη θα προσφέρεται για χαλάρωση και ψυχαγωγία.