Αναφορές για Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σχολείο και νοσοκομείο στη Γάζα με εκατοντάδες νεκρούς

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 500 νεκρούς

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις περίπου 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας – Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν όταν στο στόχαστρο βρέθηκε και σχολείο κατά τη διάρκεια των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών

Το νοσοκομείο Αλ-Αχλί-Αραμπί αλλά και ένα σχολείο στη Γαζά χτυπήθηκαν τις τελευταίες ώρες κατά τη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπληξε νωρίτερα το νοσοκομείο Αλ-Αχλί-Αραμπί στο κέντρο της πόλης της Γάζας, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές αρχές με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις περίπου 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας.

Πολλοί από τους τραυματίες φαίνεται να είναι γυναίκες και παιδιά, αναφέρει το Al Jazeera, αφού όπως επισημαίνει δεν υπήρχε νωρίτερα καμία προειδοποίηση. Το νοσοκομείο στέγαζε οικογένειες εν μέσω των συνεχιζόμενων βομβαρδισμών της Γάζας από το Ισραήλ.