Άκρως επιτυχημένη η επιστημονική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου

Όλα όσα συζητήθηκαν

Άκρως επιτυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή ήταν η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας το Σάββατο 10/12 στα γραφεία του Συλλόγου στη Σπάρτη.

Στην ημερίδα που λαμβάνει μοριοδότηση από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων παρακολούθησαν μέλη του ΟΣ Λακωνίας αλλά και μέλη Συλλόγων από άλλες περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου και μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Γραμματέας της ΕΟΟ κα Μαρία Μενενάκου, ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΟΟ κ. Νίκος Δέδες, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος κ. Πέτρος Σπίνος , η Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κα Αργυρώ Λαγούδη, η Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας κα Τζίνα Θεοδωρόπουλου, ο ΓΓ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θάνος Καράγεωργας και μέλη ΔΣ άλλων Συλλόγων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μεταφέρθηκε πρόταση αδελφοποίησης από τον ΟΣ Πειραιά στον ΟΣ Λακωνίας, υπήρξε αποδοχή εκ μέρους της Προέδρου κας Μαργαρίτας Σπυριδάκου και η διαδικασία αδελφοποίησης θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί στη διάρκεια του Παμπελοποννησιακού Συνεδρίου που είναι η επόμενη μεγάλη δράση του ΟΣ Λακωνίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου , θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο στο Μυστρα και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου συναδέλφου μας Νίκου Φουντά.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του ΟΣ Λακωνίας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα μελη του Συλλόγου για τη συμμετοχή στην ημερίδα και στους επιστήμονες, κα Μαρία Μενενάκου, κ. Γιωργο Βαδιάκα, κ. Αλέξη Χαρίση, κα Ελεάνα Στουφή, κ. Θεόδωρο Λιλλή, κα Φλώρα Ζερβού και κ. Αλέξανδρο Χυτούδη, που την πλαισίωσαν για τις πραγματικά εμπεριστατωμένες και πλήρεις εισηγήσεις τους.

Τέλος ευχαριστούμε την επιχείρηση Upperdental -Παναγιώτοπουλος Κωνσταντίνος για τη χορηγία της ημερίδας.

Η Πρόεδρος

Μαργαριτα Σπυριδάκου

Τα μέλη

Παναγιώτης Κοκκίνης (Γενικός Γραμματέας)

Ξανθακος Πέτρος (Αντιπρόεδρος)

Γεώργιος Μουστόγιαννης (Ταμίας)

Ιωάννα Βαλιώτη (εκπρόσωπος ΕΟΟ)

Λεωνίδας Βελισσαρης

Δημήτρης Βολάκος