Αιγάλεω – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Στο 90′ το γκολ

Ο Μπαρμπαρούσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη (1-0) στο Αιγάλεω κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη

Ο Μπαρμπαρούσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη (1-0) στο Αιγάλεω κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη!

Μετά από δυο σερί ήττες το Αιγάλεω επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 εντός έδρας του Αστέρα Βλαχιώτη για την 7η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι έχοντας κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ αλλά δεν τα κατάφερναν ως το 90ο λεπτό όταν κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπαρμπαρούση να το εκτελεί εύστοχα και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον με αυτή τη νίκη το Αιγάλεω έφτασε στους εννιά βαθμούς όντας στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτη έμεινε στην όγδοη θέση καθώς μετράει τρεις σερί ήττες.

Στο μεταξύ να σημειώσουμε ότι στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Αλεξόπουλος, καθώς ο τεχνικός του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης απουσίαζε λόγω τιμωρίας.

Αιγάλεω (Αλεξόπουλος*): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Σ. Βλάχος, Κασνέτση, Χαντί, Σταματάκης, Οκάν, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

Αστέρας Βλαχιώτη (Βαζάκας): Παϊτέρης, Κουρτέσης, Πρίκας, Κορνέζος (31′ λ.τ Καρβούνης), Μάγκας, Νικολάου, Βερνάρδος, Σκεντεράι, Παλιάτσος, Καλλέργης, Μάρτσεφ.

mikriliga.com